Відомо, хто з військових Росії запустив ракети по Вінниці: обидва - із Севастополя

1295 0

Ми у соцмережах:

Анатолій Варочкін і Денис Сопін / Фото facebook.com/checherynda, t.me/supernova_plus

Керував запуском ракет капітан окремого дивізіону підводних човнів ЧФ РФ Анатолій Варочкін. Виконав наказ Денис Сопін - командир підводного човна Алроса.

У мережі оприлюднили імена російських військових, які 15 липня запустили ракети по центру Вінниці, повідомляє Главред.

Зокрема, керував запуском ракет по Вінниці капітан окремого дивізіону підводних човнів Чорноморського флоту РФ Анатолій Варочкін. Варочкін проживає в тимчасово окупованому Росією місті Севастополь, по вулиці Юмашева, 25, кв.108.

Його телефон для комунікації +79780585762. 

Водночас в Telegram-каналі Supernova+ пишуть, що злочинний наказ завдати ракетного удару по Вінниці виконав командир підводного човна Алроса Денис Сопін.

- Денис Сопін командир підводного човна Алроса, уродженець міста Севастополь, там же проживає і його сім'я, саме він виконав наказ. Екіпаж терористів повинен бути знищений, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 14 липня Росія завдала ракетного удару по Вінниці. Росіяни розбомбили будівлю з офісними приміщеннями. У цивільну споруду влучили три ракети російських злочинців. Встановлено, що також знищено приміщення одного з медичних центрів. Від ударів постраждали розташовані неподалік житлові будинки. На місці "прильотів" виникла пожежа, вогонь перекинувся і на автостоянку, де знищив до півсотні автомобілів.

Відомо про 23 загиблих мирних жителів, вбито троє дітей. Близько 117 осіб поранено, 64 з них зараз перебувають у важкому стані, 5 – у критичному. Доля десятків людей невідома.

Загинули дві співробітниці медичного центру Нейромед – адміністратор Гулу Катерина і менеджер Харченко Тетяна. Ще двоє медикиків установи - у важкому стані.

Міністр внтрішніх справ  Денис Монастирський повідомив, що після удару по Вінниці затримали кілька десятків людей. Їх перевіряють на причетність до коригування ракетних обстрілів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також