Відпочинок, лікування чи каторга?

1884 0

Ми у соцмережах:

Відпочинок, лікування чи каторга?

 


Інсульт є небезпечною формою захворювання серцево-судинної системи, при якій неймовірно високий ризик летального результату.

Навіть у тому випадку, коли пацієнта вдається врятувати завдяки своєчасно наданій медичній допомозі, людину чекає тривалий і непростий період реабілітації.

Експерти з Великобританії здійснили аналіз наявних досліджень і встановили несподіваний і приємний спосіб зниження ризику інсульту, який, як припускають, є найбільш ефективним.

Вчені з'ясували, що старшим людям варто частіше працювати в саду та на городі: цей вид фізичної активності здатний знизити ризики інсульту більш ніж на 10%. Крім іншого, робота на землі здатна заспокоїти нервову систему і є чудовою профілактикою депресії. До того ж робота в саду та на городі (звичайно, в межах розумного) не має жодних побічних ефектів і особливих протипоказань.

 Але є  деякі застереження: не працювати у спеку, особливо з 11.00 до 17.00, і в незручній позі – наприклад навколішках, коли напружуються м’язи ніг і спини, що призводить до порушення циркуляції крові.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також