Від сьогодні поліцейських Рівненщини переведено на посилений варіант несення служби

3537 0

Ми у соцмережах:

Від сьогодні поліцейських Рівненщини переведено на посилений варіант несення служби

Це зробили у зв’язку із відзначенням 30-ї річниці Незалежності України. А відпрацювання території обласного центру триватиме до 21 серпня.

До профілактичних заходів залучено працівників Рівненського районного управління поліції та його відділень, військовослужбовців Національної гвардії, патрульних поліцейських та працівників поліції охорони і структурних підрозділів апарату ГУНП та представників громадського формування — загалом понад 120  осіб. 
Із метою посилення заходів щодо забезпечення правопорядку, оперативного реагування на повідомлення про кримінальні правопорушення та інші події, недопущення дестабілізації оперативної обстановки, вчинення протиправних дій, зменшення аварійності на дорогах вулиці Рівного посилено патрулюватимуть поліцейські.
Правоохоронці перевірятимуть осіб, які перебувають на профілактичних обліках, власників зброї, відпрацьовуватимуть вулиці із найбільш ускладненою криміногенною обстановкою, а  автопатрулі посилять нагляд за дотриманням правил дорожнього руху, зокрема й на аварійно-небезпечних ділянках.  
Інструктаж для працівників, які заступають на службу, провів сьогодні, 16 серпня, заступник начальника Головного управління Національної поліції Руслан Стрельбіцький:
«Особовому складу наголошую на ефективному проведенню заходів у забезпеченні публічної безпеки та порядку на вулицях Рівного та контролю за криміногенною обстановкою. Дотримуйтеся законності під час несення служби».  

Відпрацювання території обласного центру триватиме до 21 серпня. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також