Відтепер у рівненському ЦНАПі можна отримати посвідчення водія

1852 0

Ми у соцмережах:

Відтепер у рівненському ЦНАПі можна отримати посвідчення водія

Сервісний центр МВС запрацював на базі рівненського Центру надання адміністративних послуг, що на майдані Просвіти, 2. Міський голова Рівного Олександр Третяк вже обміняв тут своє старе водійське посвідчення.

Відсьогодні клієнти ЦНАПу матимуть можливість отримати 12 адміністративних послуг у сфері сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ. На відкриття завітав керівник Головного сервісного центру МВС Євген Мойсеєнко. Адже рівненський ЦНАП перший в області, де будуть надавати послуги сервісного центру МВС. Тепер для обміну посвідчення водія, видачі нового посвідчення, реєстрації нового транспортного засобі та його перереєстрації можна звертатися не тільки у сервісні центри МВС, а і у ЦНАП, що максимально зручно.

«Сам особисто випробував нову послугу та обміняв посвідчення водія на посвідчення нового зразка. Підтверджую - оперативно, комфортно та максимально зручно. Послугу отримав без черг та зайвого заповнення документів. То ж сміливо можу сказати, що варто скористатися новими послугами!» - резюмував п.Третяк.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також