Відтінки старості

943 0

Ми у соцмережах:

Відтінки старості

Деякі відтінки при фарбуванні волосся можуть зробити жінку набагато старшою.

Червоні. Такі відтінки, як гранат, рубін, червоне дерево і близькі до цього, вимагають бездоганного стану шкіри. Прищі на обличчі, зморшки, пігментні плями — яскраві тони це все виділяють. Те ж стосується і темних кіл під очима — вони стають помітнішими і виглядають ще темніше. Крім того, потрібно враховувати, що на сивому волоссі червоні відтінки виходять більш насиченими і яскравими.

Чорні. Дуже глибокий колір, який чудово виглядає у жінок східного типу. А ось представницям типової слов’янської зовнішності він може додати 10–15 років зверху. Шкіра при фарбуванні в чорний колір повинна бути ідеально рівною. Зморшки навколо очей, носо-губні складки і друге підборіддя будуть ще більше впадати в очі. У рідкісних випадках чорний справді може надати зовнішності жінки за 50 ефектності.

Фіолетові. Такі відтінки жінок 50+ зазвичай старять. Холодно-фіолетовий тон робить шкіру блідою. Через це всі вади шкіри будуть більш підкреслені.

Пергідрольний блонд. Його в народі називають «кукурудзяним». У більшості випадків він виглядає сумно і дешево. До того ж всі недосконалості шкіри обличчя будуть добре видні. Через це жінкам 50+ краще обирати більш природні м’які відтінки блонду. До них відносяться русявий, пшеничний, бежевий, пісочний блонд, карамель. Природним шатенкам підійдуть рудуваті й шоколадні відтінки, але тільки без червоності.

Кольорові пасма. Такий варіант може відіграти злий жарт з дамою 50+: візуально зістарить і зробить образ клоунським. Що ж робити, якщо душа просить яскравих колірних рішень? Замість мелірування і повного фарбування всього волосся краще використовувати яскраву фарбу як акцент. Наприклад, виділити чубок або кінчики волосся, пофарбувати кілька окремих пасом.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також