Відзначали професійне свято у Дубенському замку

1240 0

Ми у соцмережах:

Відзначали професійне свято у Дубенському замку

Рятувальники області відзначили професійне свято в Дубенському замку. Про це у Твіттері повідомив нардеп з Рівненщини Олександр Дехтярчук.

- Рятувальники області відзначили професійне свято в Дубенському замку. Дякую начальнику ГУ ДСНС України у Рівненсткій області за запрошення. Приємно відзначити, що служба міцніє і розвивається.Так тримати!!!! - так прокоментував подію на своїй сторінці нардеп. 

Сьогодні у Дубні відбулась презентація давньої та сучасної техніки, освячення хоругви-оберега та вручення високих нагород офіцерам. До речі,  рятувальники Рівненщини своє професійне свято офіційно святкують 17 вересня.

 - Це свято тих, хто рятує та допомагає тим, хто опинився у біді. Сьогодні перед нами усіма - нові виклики, що вимагають від нас більш оперативного реагування. Для цього нам необхідно постійно підвищувати свій професійний рівень та бути по-сучасному оснащеною службою, - відзначив генерал-майор, керівник ГУ ДСНС України в Рівненській області Сергій Крук.

До привітань долучилися й польські колеги Західнопоморського воєводства, які тісно співпрацюють з Службою порятунку Рівненщини. Зокрема, надають організаційно-навчальну допомогу при створенні добровільної пожежної охорони  Усі присутні мали змогу оглянути техніку минулого століття та сучасну. Серед них - автомобілі 19 століття та ті, що оснащені за новітніми німецькими рекомендаціями, які використовуватимуться під час ДТП і пожеж.

 

 

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також