Викрали авто, щоб поїхати в гості

1839 0

Ми у соцмережах:

Викрали авто, щоб поїхати в гості

Вранці, 20 січня, костопільчанин вийшов із квартири, щоб поїхати у справах. Утім, не виявив свого автомобіля «Opel Kadett», який залишив у дворі біля багатоповерхівки на вулиці Коперника. Про викрадення транспортного засобу костопільчанин повідомив до поліції.

Як пояснив слідчо-оперативній групі 28-річний чоловік, автомобіль був не замкнений, а в баку залишалося близько 10 літрів пального.

Костопільські оперативники встановили, що до злочину можуть бути причетні двоє місцевих молодиків: 18-ти та 19-ти років. Старший з них вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки та нині перебував на іспитовому строку. Коли навідались до його помешкання, батько сказав, що син поїхав до родички у Сарненський район.

Коли ж працівники поліції прибули за вказаною адресою у село Іваничі, на подвір’ї виявили крадене авто, а в будинку – осіб, причетних до злочину.

Молодики зізнались у скоєному та розповіли, що того вечора вони відпочивали за чаркою. Тоді ж і виникла у них ідея викрасти автомобіль, який вони точно знали, що не замикався. Так і зробили: відкотили його, щоб нікого не розбудити, а тоді поїхали розважатися.

Обох костопільчан затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Костопільського відділу поліції – начальник кримінальної поліції Юрій Леник. — Молодикам повідомили про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає  позбавлення волі строком від п’яти до восьми років повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також