Віктор Шакирзян особисто доправив допомогу на фронт та відвідав розташування 56-го Рівненського батальйону ТРО

5264 0

Ми у соцмережах:

Віктор Шакирзян особисто доправив допомогу на фронт та відвідав розташування 56-го Рівненського батальйону ТРО

Вихідними секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян особисто відвідав Херсонщину, де в зоні виконання бойових завдань відвідав 56-й Рівненський батальйон 104-ї бригади територіальної оборони України разом з героїчними 36-ю та 38-ю бригадами морської піхоти України, що мужньо і стійко тримають оборону.

 Головна мета візиту - доправити нашим Рівненським захисникам і захисницям такі необхідні їм на передовій дрони, старлінки, генератори.

Загалом, в результаті цього візиту очільника міста, наші бійці отримали від територіальної громади і благодійників 30 дронів DJI Mavic 3 Pro, 10 обладнаних тепловізорами дронів DJI Маvіc 3T, 10 систем для супутникового звʼязку STARLINK, два десятки FPV дронів, а також генератори та багато інших необхідних для наших захисників на лінії фронту речей та обладнання.

Для мене велика честь особисто передати цю допомогу від територіальної громади міста рівнянам, які боронять нас і нашу країну від російських окупантів. Надзвичайно важливо, аби наші Рівненські воїни відчували, що рідне місто, вся наша територіальна громада шанує і підтримує своїх Героїв, які сьогодні виконують найскладніші бойові завдання на лінії фронту. Тому, вирішили з моїм заступником Артемом Ганущаком особисто відвідати Херсонщину, де зараз перебуває 56-й Рівненський батальйон. Поспілкувались з командиром нашого Рівненського батальйону Вадимом Ботвиним, офіцерами і особовим складом. Зараз працюємо над тим, аби оперативно закрити ті потреби, які мають наші хлопці на лінії фронту. Забезпечити їх всім необхідним це наш обов’язок”, - розповідає секретар міської ради, виконувач обов'язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян.

Крім, великої кількості розвідувальних дронів та приладдя Віктор Шакирзян відзначив кращих бійців Рівненського батальйону почесними нагородами та годинниками міського голови.

Як зауважив очільник міста: "Це вияв поваги, шани і вдячності від усіх нас, від всієї громади Рівного, хлопцям і дівчатам, які ризикуючи своїм життям, боронять нас від ворога. Ще вчора це були звичайні люди, хтось займався підприємницькою діяльністю, хтось працював будівельником, журналістом чи лікарем, а сьогодні кожен з них став воїном, став Героєм, який захищає свій дім, свою родину, свою країну від окупантів, ці люди заслуговують нашої найщирішої поваги і пошани”.

Окремо, Віктор Шакирзян подякував рівнянам, які в такий важкий для країни час продовжують працювати і сумлінно сплачують податки до бюджету міста.

Придбане коштом громади обладнання, дрони, які так потрібні нашим бійцям на фронті, це внесок кожного з вас, шановні рівняни, в нашу спільну перемогу. Я вірю, що разом, об'єднавши зусилля всієї громади, ми обов’язково її врешті здобудемо”, - зауважив Віктор Шакирзян.

Віктор Шакирзян також відвідав розташування військових частин, які розташовані поруч. Зокрема, зустрівся з командуванням 35-ї бригади морської піхоти. Цей героїчний підрозділ так само отримав підтримку від громади Рівного і отримуватиме її надалі. Так само, Рівненські дрони необхідні для розвідки отримала і 38-а бригада морських піхотинців.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також