Митрополит Епіфаній нагородив Віктора Шакирзяна

1707 0

Ми у соцмережах:

Митрополит Епіфаній нагородив Віктора Шакирзяна

Голову громадської організації «Рівне Разом» Віктора Шакирзяна відзначив Митрополит Київський та всієї України Епіфаній. Його святість вручив рівнянину орден святителя і чудотворця Миколая за постійну підтримку в розбудові української церкви.

Вручення високої нагороди відбулося у Гурбенському Свято-Воскресенському чоловічому монастирі, де у присутності предстоятеля Православної Церкви України Епіфанія було закладено капсулу на будівництво нового храму на честь святителя Спиридона Тримифунтського.

Віктор Шакирзян каже, що отримувати нагороду з рук очільника Церкви дуже приємно і почесно:

— Ми допомагаємо в будівництві, в ремонті, реконструюємо приміщення, підтримуємо в належному стані меморіал воїнів УПА, допомагаючи ченцям в тих питаннях, де їм самотужки складно впоратися. Ми бачимо, що треба зробити і просто робимо це.

Митрополит Київський та всієї України Епіфаній, священники та віряни впевнені, що завдяки спільним зусиллям небайдужих людей у цьому мальовничому місці постане, новий чудовий храм і всі охочі матимуть змогу зустрітися знову, уже на його освяченні.

Віктор Шакирзян, голова громадської організації «Рівне Разом», каже, що готовий надати допомогу в будівництві нової Гурбенської святині. Більше того, братія монастиря і його настоятель Онуфрій,уже давно стали для мецената добрими друзями.

Намісник Гурбинського Свято-Воскресенського монастиря архімандрит Онуфрій відзначає постійну та всебічну допомогу Віктора Шакирзяна:

— Він енергійний чоловік, який хоче якомога більше зробити не тільки для Церкви, а й для українського народу. Ми бачимо, як він трудиться: допомагає лікарням, допомагає церквам, допомагає нужденним. Таких людей, як Віктор Шакирзян, ми повинні всіляко підтримувати і поважати в їхньому прагненні добрих справ.

Після отримання ордена святителя і чудотворця Миколая з рук митрополита Епіфанія Віктор Шакирзян сказав, що хоч ця нагорода для нього неочікувана, але надзвичайно цінна.

Раніше Віктор Шакирзян вже отримував відзнаки як волонтер, що допомагає Збройним силам України, та як благодійник, який опікується лікувальними і реабілітаційними закладами для дітей.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також