Вилучили порох та вибухівку та метамфетамін

1041 0

Ми у соцмережах:

Вилучили порох та вибухівку та метамфетамін

Оперативники Гощанського відділення поліції під час перевірки за місцем проживання раніше судимого 44-річного жителя села Тучин виявили у нього боєприпаси.

За результатами огляду працівниками вибухотехнічного відділу ГУНП в Рівненській області стало відомо, що чоловік зберігав чотири підривачі до артилерійських снарядів, три частини до них, 300 грамів порохоподібної речовини та сто грамів вибухової речовини.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що за  фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами поліцейські розпочали досудове розслідування. Усе виявлене правоохоронці вилучили та направили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Крім того, працівники сектору реагування патрульної поліції Здолбунівського відділення поліції районному центрі за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «ЗАЗ». Під поверхневого огляду водія, 35-річного жителя села Здовбиця, поліцейські виявили поліетиленовий пакет із метамфетаміном. Вилучену наркотичну речовину направили на експертизу. Тривають слідчі дії.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також