Висадив у Білій Криниці людей і поїхав: патрульні розбиралися з перевізником

4715 0

Ми у соцмережах:

Висадив у Білій Криниці людей і поїхав: патрульні розбиралися з перевізником

Вчора ввечері, 22 грудня, рівненські патрульні виїздили на виклик до Білої Криниці. Там пасажири з усієї України, їдучи з Польщі, були покинуті своїм перевізником напризволяще.

 За словами речниці патрульної поліції Рівненської області, близько 4 годин на заправці Вог напроти готелю Караван на виїзді з Рівного в бік Києва чекали пасажири, які їхали з Польщі. Перевізник їх висадив. Людям обіцяли автобус на заміну за 15 хв. Але чекали вже не одну годину, телефонували в поліцію, поліція перевізнику - глухо.

-          Як розповіли пасажири, автобус, в якому вони їхали, не зламався, - каже Оксана Юрченко. – Водій просто висадив їх, пообіцявши наступний, а сам розвернувся й поїхав назад в Польщу. В результаті люди прочекали на заправці 5 годин. Потім з’явилися вже аж три маршрутки, їх розсадили і повезли в напрямку Києві. Це були пасажири не тільки зі столиці, хто був із Запоріжжя, хто з Харкова.

Речниця додала, що пасажири не писали заяв до поліції, проте обіцяли зробити це вдома. Квитки були придбані через посередника «Busfor». 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також