«VITAGRO» вітає пайовиків із Великодніми святами

633 0

Ми у соцмережах:

«VITAGRO» вітає пайовиків із Великодніми святами

Кілька років тому Група компаній «VITAGRO», що обробляє землі у Рівненському районі, започаткувала гарну традицію. Напередодні одного із найбільших православних свят — Пасхи Господньої вручають пайовикам продуктові пакети. Таким чином інвестор намагається приділити увагу кожному пайовику, додати трішки приємних емоцій та зробити приємний подарунок до святкового столу.

Тож продуктові набори вже отримали понад 3,5 тисячі пайовиків із п’яти об’єднаних територіальних громад, що передали землю для обробітку ТОВ «Агрохолдинг Зоря». Загалом передбачено такі подарунки для майже 4,4 тисячі мешканців Рівненського району. Особливо такої уваги потребують люди похилого віку та самотні.

Водночас у господарстві розпочали виплату за пай для тих, хто бажає отримати розрахунок у цьому році у готівковому вигляді та цукор. Для цього власники земельних ділянок повинні написати заяву, а згодом прийти за розрахунком. Так, на даний час понад півтисячі селян вже отримали цукор. Виплати продовжуються, і за бажанням пайовики можуть отримати розрахунок не лише готівкою чи цукром, а й після зібраного врожаю, зерном, борошном, тощо.

Інвестор завжди йде назустріч людям і, окрім виплати паю, приємних сюрпризів до свят, надає допомогу родинам пайовиків і в радісні дні, і в хвилини смутку. Адже неможливо працювати на території громади і бути осторонь її проблем. Тому Група компаній «VITAGRO» щиро зичить пайовикам щасливих Великодніх свят і дякує за довіру.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також