Витягнув з домівки чужий сейф, відкрив і ледве не зомлів

1906 0

Ми у соцмережах:

Витягнув з домівки чужий сейф, відкрив і ледве не зомлів

Виявивши розбите вікно у будинку дочки та зятя, які тривалий час перебували на заробітках за кордоном, 57-річна жителька села Дубляни Демидівського району одразу повідомила про це до поліції. Правоохоронці встановили, що із оселі зник сейф, у якому зберігалася рушниця.

Оперативники встановили, що крадіжку скоїв раніше судимий 26-річний односелець. Знаючи про відсутність власників, чоловік вибив віконне скло та проник у хату.

Сейф витягнув через вікно, а за кількасот метрів від будинку зумів його відкрити. Коли не побачив там грошей, від несподіванки ледве не зомлів і залишив усе просто на вулиці.  

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом крадіжки, поєднаної з проникненням у житло.

Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі Демидівського відділення поліції вирішують питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Викрадений сейф, мисливську гладкоствольну рушницю, документи на неї та спорядження поліцейські вилучили. Поліцейські встановлюють, чи «працював» зловмисник самостійно, а також чи власник належно зберігав зареєстровану зброю.

Відомо, що 26-річний житель села Дубляни відбував покарання за вчинення майнових злочинів. Окрім того, слідчі уже повідомили йому про підозру у вчиненні двох крадіжок. Той «прибрав до рук» гроші та телефон місцевих жителів, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також