Злодії прийшли вночі у магазин за грошима та харчами

1033 0

Ми у соцмережах:

Злодії прийшли вночі у магазин за грошима та харчами

У Рівному поліцейські затримали злодіїв, які на вулиці Князя Романа обікрали магазин.

Тривалі слідчі дії, нічне відпрацювання території, а також професіоналізм оперативників та дільничного офіцера поліції Рівненського відділу, патрульних поліцейських все ж привели до потрібного результату і  15 грудня, близько третьої ночі правоохоронцям вдалося затримати зловмисників.

Двоє рівнян 23-х та 34-х років проникли до магазину на вулиці Князя Романа, відтиснувши металопластикові двері.

До кишень вони встигли покласти дві тисячі гривень, які були в касі, а також наготували для виносу електричний чайник, пульт, мобільний телефон, обігрівач та вісім палок ковбаси. Загальна суму збитку становить не менше 6000 гривень. В цей час їх викрили правоохоронці просто на місці злочину.
Зловмисників затримали  та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі вчора повідомили їм про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення. Підготовлено клопотання до суду про обрання їм запобіжного заходу -  тримання під вартою.

Відомо що обоє вже притягалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, за що перебували у місцях позбавлення волі. У старшого зловмисника нещодавно закінчився термін перебування під домашнім арештом за вчинення крадіжки, отож разом із товаришем приступили до старої «справи».
За скоєне підозрюваним "світить" до шести років за гратами, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також