Вийшла перша збірка «Диво» Марічки Колеснік

1937 0

Ми у соцмережах:

Вийшла перша збірка «Диво» Марічки Колеснік

Про це повідомила Олена Медведєва та розповіла, що довелося пережити Марічці упродовж цих місяців. Хто має можливість, то підтримайте Марічку в цей важливий період життя. Книжечка Марійки вже у продажу. А кошти за неї підуть на лікування дівчинки.

Олену Медведєву цитує Блог "Знай більше".

- Марійка не змогла одразу побачити свого першого сигнального примірника книжки. І не тому, що перебувала тоді в реанімації. За день до того, як його надрукували, дівчинка перестала бачити. А потім перестала і розмовляти. Зовсім.

Із 24 січня цього року вона харчувалася через зонд. Мало рухалася, стійко переносила біль, про який не могла навіть розповісти своїй мамі. І знову – не плакала...

Саме у такому важкому і критичному стані, переживши інсульт (!), перебувала дитина весь цей час то у реанімації, то у відділенні онкогематології Рівненської обласної дитячої лікарні, то в Охматдиті м. Києва.

Коли я передавала Марійчину книжку «Диво» в руки її мами, п. Людмили, то вірила, що одну з найперших речей, яку побачить ця красива дівчинка, буде її книжка. Так і сталося!

Через місяць Марійка почала бачити. На ліве очко, правда, але зір до неї поступово повертався. Вона вже могла відрізнити у книзі власні ілюстрації від комп’ютерної графіки. Це було неймовірно великим прогресом. Скажу більше – щастям.

Через півтора місяця Марійка заговорила!!!!!!!
Тихенько, кількома словами, але заговорила!!!!!!І це була її перемога над недугою. Скільки зусиль доклала вона до цього… Двома реченням і не описати. Мене ця новина настільки вразила, що я не могла спинити сліз… У світі таки існують сльози шаленої радості!

Дівчинка зараз проходить курс реабілітації, ходить маленькими кроками, тримаючись то за руки тата, то за руки мами. Досі полюбляє їсти цукерки «Корівка» та печиво «Креско», їй до вподоби квіти…

Вагу, правда, має досить малу – 20 кг при зрості 145 см, але то питання часу. Результати аналізів теж не погані, лише гемоглобін 79. Перед черговою хімією їй зараз потрібно набиратися сил.

Сьогодні ми забрали з друкарні весь тираж її першої книжки «Диво», яке надрукувало ПП «Формат-А». Дятлики, ви справжні благодійники і фахівці! Щира подяка вам!

Книгу можна замовити за номером телефона п. Олени, волонтерки, яка погодилася нам допомагати з її розповсюдженням. Ось цей номер: 096 – 750-80-26. Пишіть їй на вайбер, вказуючи місто, номер «Нової пошти», кількість примірників, свої номер телефона, прізвище та ім’я. Якщо ви рівнянин/рівнянка, тоді телефонуйте.

Книга А-4 формату, містить у собі чотири цікаві історії, які Марійка написала на лікарняному ліжку; обкладинка ламінова, видання яскраве і налічує 16 сторінок, має якісний кольоровий друк. Усі кошти, які отримає родина від реалізації книжки, будуть використані на Марійчине лікування та реабілітацію.

Вартість книги - та сума, яку ви вважатимете за необхідне пожертвувати.

Щиро дякуємо всім благодійникам, хто був і є з нами! Хто молився і жертвував гроші, хто відвідував дитину, коли це було можна (зараз це категорично заборонено), хто передавав подарунки і створював настрій.

Наша дівчинка, котра пережила стільки болю, випробувань, злочини шахраїв та безтактність журналістів, продовжує боротися за життя!

Ось номер рахунку мами Людмили Сергіївни.
Картка Приватбанку:
5168757383995091
Колеснік Людмила Сергіївна.

- Діагноз Марійки - поліцитарна астроцитома. Минулого року вона була прооперована в Київському інституті нейрохірургії ім. А.П. Ромоданова. Перенесла дві операції на головному мозку, - розповідає Олена Медведєва. 

Читайте також: Допоможіть Марійці з Рівненщини, привітання якої сколихнуло мережу   та Дівчинка з онкогематології зворушливо привітала рівнян зі святами


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також