Військкомат змінює формат

2440 0

Ми у соцмережах:

Військкомат змінює формат

У Рівненському військовому комісаріаті, що на вулиці Грабник, розпочався ремонт на першому поверсі. Планують змінити і назву — на Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки. Такий експеримент на Рівненщині та ще в трьох областях України проводить Міноборони.

Михайло Гнатів, військовий комісар:

— Визначення «військовий комісаріат», на жаль, багато хто сьогодні сприймає негативно. Мета перетворень — змінити це ставлення. Робиться акцент на відкритості. На першому поверсі у нас буде reception, де прийматимуть громадян, які мають стосунок до військової служби, та їхніх родичів. У відділі вирішуватимуть соціальні питання, надаватимуть консультації і видаватимуть довідки. В подальшому буде створено єдину базу даних військовиків і не тільки. При цьому функції комплектування Збройних сил України з нас не знімають.

Ремонт у приміщенні триватиме до 30 листопада. Триста тисяч гривень на це виділило Міністерство оборони, ще 200 тисяч гривень надали з обласного бюджету. Уже зовні над входом замінили стару ліпнину на герб Збройних сил України.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також