Військові повідомили, звідки і чим Росія завдала удару по Одесі

2670 0

Ми у соцмережах:

Військові повідомили, звідки і чим Росія завдала удару по Одесі

Російські війська випустили по Одесу ракету з комплексу «Бастіон».

Ракетний удар по Одесі 2 травня Росія завдала з території тимчасово окупованого Криму. Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».  Вони влучили по інфраструктурних об'єктах й релігійній споруді. Вибуховою хвилею пошкоджено вікна та дах релігійної споруди  - Української православної церкви Московського патріархату. У будівлі знесло дах, повідомляє Главком..

- З окупованого Криму ракетою «Онікс», випущеною з комплексу «Бастіон», зруйнував житловий будинок в самій Одесі, - йдеться в повідомленні.

Згодом президент України Володимир Зеленський повідомив, що росіяни поцілили в будівлю гуртожитку. Загинув 14-річний хлопчик, 17-річна дівчина отримала поранення.

Речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук повідомив, що рятувальники ще розбирають завали, відтак точна кількість жертв ще не відома.

2 травня українські військові підбили кілька одиниць ворожої броньованої та автомобільної техніки й ударний безпілотник-розвідник типу «Форпост», який намагався з моря зайти на Одесу. Влучною роботою протиповітряної оборони він знищений.

 Корабельне угруповання чорноморського флоту рашистів продовжує маневрування в північно-західній частині моря та зберігає загрозу нанесення ракетних ударів на високому рівні.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також