Військовик врізався у придорожнє дерево і загинув

3217 0

Ми у соцмережах:

Військовик врізався у придорожнє дерево і загинув

Гірка звістка про непоправну втрату сколихнула військовий колектив оперативного командування «Захід»: під час дорожньо-транспортної пригоди поблизу міста Володимир-Волинський трагічно загинув їхній колега - Анатолій Вербицький.

У минулому Анатолій Вербицький працював заступником командира з тилу 51-ї окремої механізованої бригади, згодом начальником тилу оперативного командування «Захід», а в 2016 по 2018 роках - заступником командувача з логістики – начальником логістики командування Військово-морських Сил Збройних Сил України. Він був учасником бойових дій на сході України, капітаном першого рангу запасу. 

17 травня на автодорозі неподалік села Верба Володимир-Волинського району  автомобіль «Toyota Avensis» злетів у кювет та врізався в придорожнє дерево. Від отриманих травм 51-річний водій Анатолій Вербицький загинув на місці події. Поліція з’ясовує усі обставини трагедії.

Пресслужба Оперативного Командування Захід повідомляє: 

- Світла пам’ять про гідну людину, воїна, справжнього патріота вічно житиме у наших серцях. Командування та особовий склад оперативного командування висловлює щирі співчуття рідним і близьким. Сумуємо разом з Вами. Проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть. Поділяємо Ваші біль та горе! Вічна і світла пам’ять!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також