Військовика з Рівненщини взяли в полон бойовики

2207 0

Ми у соцмережах:

Військовика з Рівненщини взяли в полон бойовики

Бойовики на Донбасі взяли в полон військовослужбовця з Рівненщини Олександра Пупка.

Про це спершу повідомило сепаратистське ЗМІ:

"Спостерігачами розкрито пересування військовослужбовця ЗСУ в напрямку позицій “народної міліції ЛНР” недалеко від населеного пункту Слов’яносербськ. Старший наглядового посту забезпечив безпечний підхід українського бійця до наших позицій. Без застосування зброї порушника затримали і доставили у відділення військової комендатури, де надали першу медичну допомогу, провели огляд”,
– повідомив на брифінгу в понеділок, 21 грудня, начальник так званого “управління народної міліції ЛНР” Ян Лещенко, якого цитує сайт ЛИЦ.

Цю інформацію нам підтвердив офіцер відділу цивільно-військового співробітництва ОК «Захід» Валерій Басалига. Також інформацію оприлюднили на сторінці «Операція об’єднаних сил» у Facebook:

"На даний час встановлено, що військовослужбовець затриманий представниками незаконних збройних формувань. Представники російсько-окупаційних військ намагаються цинічно використати даний факт для дискредитації Збройних Сил України. Обставини події з’ясовуються".

Сепаратистські ЗМІ також назвали вік та адресу полоненого:

Він – 1991 року народження.

Народився в селі Немовичі Сарненського району Рівненщини. У 14-й бригаді перебуває на посаді командира відділення розвідувального взводу мотопіхотного батальйону.

Звання – молодший сержант.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також