Військовий з Рівненщини навчився ходити без ніг та став батьком (ВІДЕО)

4815 0

Ми у соцмережах:

Військовий з Рівненщини навчився ходити без ніг та став батьком (ВІДЕО)

Сергій Копищик з Рівненщини та його дружина Світлана стали батьками.

9 серпня у молодої сім’ї народився хлопчик Марко, повідомляє 12 канал.

Вони стали враз відомі на всю країну після відео в Тік-тоці. На ньому Сергій освідчується у коханні Світлані. Захисник приїхав свататися на інвалідному візку. Адже у боях за Снігурівку отримав тяжке поранення та втратив ноги.

Наразі Сергій ходить на протезах та милицях. Він розповідає, що внушив собі, що буде ходити. Адже дуже хотів забрати дружину та немовля з пологового на своїх власних ногах.

- Все відбулося неспроста. Неспроста я завагітніла саме в цей час. Недарма Бог послав нам цю дитину. Адже Сергій в перший день став на протези, а на наступний день уже почав ходити біля брусів. Через три дні він уже пішов на милицях. У лікарні всі були шоковані як він так швидко пішов, - розповідає Світлана.

Протези Сергію поставили у центрі, який фінансують благодійники. Поки у нього гідравлічне коліно, проте його у майбутньому замінять на електронне, що дасть змогу відмовитися від милиць.


Читайте також по темі: Дівчині радили не виходити заміж за пораненого воїна з Рівненщини, проте кохання сильніше (ВІДЕО)

Солдат із Рівненщини втратив ноги, але здобув кохання 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також