Візит на Рівненщину президент розпочав з Демидівки

2265 3

Ми у соцмережах:

Візит на Рівненщину президент розпочав з Демидівки

У ці хвилини президент Петро Порошенко виступає перед мешканцями Демидівки. У це селище він приїхав з сусідньої Хмельницької області — там він провів нараду на атомній електростанції.

“Активні та ініціативні мешканці Рівненщини стають провідниками змін! Громади не просто ремонтують дороги чи утеплюють фасади, бо їм дали гроші. Ні, громади бачать перспективу, створюють стратегію розвитку свого краю. Сьогодні під час Ради регіонального розвитку долучуся до громади Рівненщини в обговоренні нових можливостей і цілей”, - так на своїй сторінці у Фейсбук президент розповів про своє спілкування з мешканцями Демидівки та анонсував свій приїзд до Рівного.

Рада регіонального розвитку за участю президента, нагадаємо, розпочнеться у Рівному близько 16-ї у Міському будинку культури. А на 17-ту на майдані Незалежності запланована зустріч виборців із Петром Порошенком як кандидатом у президенти. Окрім виступу Петра Порошенка, буде концерт гурту «Плач Єремії», а також виконавців Тараса Петриненка та Тетяни Горобець.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також