Визначили тих, хто "вполював" найгарніших птахів

1316 0

Ми у соцмережах:

Визначили тих, хто

Гарною традицією для Рівненського природного заповідника є проведення конкурсу «Фотополювання за зимовими птахами», метою якого є зацікавити та привернути увагу населення до зимуючих птахів Рівненщини.

На адресу фотоконкурсу, який тривав цьогоріч 20 днів, надійшло 90 світлин від 25 учасників з різних куточків Рівненщини. Учасниками виявилися жителі Сарненського, Костопільського, Рокитнівського, Зарічненського та Дубровицького районів, міста Рівне та Дубна. Різноманіття сфотографованих видів теж вражає – учасниками було зафіксовано 27 видів зимової орнітофауни Рівненщини, серед яких є й рідкісні, такі як жовна зелена, занесена до Червоної книги України, посмітюха та рибалочка.

фахівець з екологічної освіти Рівненського природного заповідника Юлія Костецька повідомила, що обрати найкращі світлини серед такої кількості робіт було доволі складно. Головними критеріями для оцінювання були: оригінальність фото, складність та унікальність кадру, творчий задум автора та якість фото. Переглянувши та оцінивши всі світлини, визначили трійку лідерів. 

І місце отримала Тимків Поліна (м.Рівне) за фото рибалочки. Переможниця фотоконкурсу (І місце) зафіксувала на своїх світлинах 14 видів птахів.
ІІ місце посів Кривульський Тарас (м. Костопіль), надіславши на конкурс фото яструба малого.
ІІІ місце зайняла колективна робота Анастасії та Ігоря Балинськіх за цікаве фото синиці великої.

Всі переможці отримають заохочувальні подарунки. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також