Влада Рівного мене обдурила – власник пейнтбольного клубу

2557 0

Ми у соцмережах:

Влада Рівного мене обдурила – власник пейнтбольного клубу

У Рівному пейнтбольний клуб «Отаман» більше двох років працював неподалік пляжу озера Басів Кут.

Свою діяльність клуб вів публічно, ні від кого не ховаючись. Зазвичай там відпочивали компаніями, організовували корпоративи та дні народження.

Однак лише цього року чиновники виставили до клубу претензії. Мовляв, опам’яталися, що договору оренди землі у підприємця немає.

Хоч, як нам розповідав власник клубу Валентин Манчук, він звертався до міського управління архітектури. Але йому постійно відмовляли, не пояснюючи причину.

Літом до пейнтбольного клубу приїздив заступник міського голови Віталій Герман та попросив його переїхати. Бо діяльність підприємця «заважає окультуренню пляжу озера».

- Оскільки діяльність клубу — це все ж дозвілля рівнян, знищувати його не збираємось. Шукаємо варіанти, куди перемістити клуб, - казав тоді Герман.

Але, як нам стало відомо, ніхто бізнесмену так і не допоміг.

- У мене була зустріч із міським головою Володимиром Хомком. Ми вибрали собі місце неподалік басейну в сквері, неподалік канатної дороги. Міській голова наш вибір схвалив , а ми – переїхали. Прибрали там сміття, розставили перешкоди, щоб можна було грати у пейнтбол. Як тільки почали звертатися до міської влади виділити нам там землю в оренду, то отримали листа, в якому в нас знову попросили звідти забратися. Тоді я зрозумів, що мене обманули, - розповідає Валентин Манчук.

Додамо, що зараз пейнтбольний клуб працює при виїзді з Рівного, у Новому Дворі. Там підприємець узяв в оренду колишнє кафе «Бабуся».

Скоро воно змінить назву на «Отаман».

Читайте також по темі: Де шукати «Отамана»?


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також