Власника будинку, що горів в Іванчицях, знайшли з рубаними ранами голови

4106 0

Ми у соцмережах:

Власника будинку, що горів в Іванчицях, знайшли з рубаними ранами голови

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі жителя Зарічненщини.

До поліції 20 квітня о 14:30 надійшло повідомлення від працівників ДСНС, що під час гасіння пожежі у будинку в селі Іванчиці виявлено тіло господаря. 

 

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, під час поверхневого огляду встановила, що у 59-річного загиблого наявні тілесні ушкодження голови. Тіло направили в морг для проведення судово-медичної експертизи.

 

Згідно із лікарським свідоцтвом смерть чоловіка настала внаслідок опікового шоку, отриманих опіків дихальних шляхів та м’яких тканин тіла. Крім того, судмедексперт виявив рубані рани голови та відкриті переломи кісток склепіння черепа із крововиливами під оболонку головного мозку.

За фактом умисного вбивства слідчі Зарічненського відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Для встановлення усіх обставин події, безпосередньо місця скоєного злочину та причетної до нього особи, поліцейські в рамках досудового розслідування провели додатковий огляд домогосподарства загиблого. Відомо, що він проживав сам.

Попередня причина пожежі в будинку — необережне поводження із вогнем під час паління. Розшукові заходи та слідчі дії тривають, повідомляє відділ комунікації поліції області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також