Вмітимуть влучно стріляти

1038 0

Ми у соцмережах:

Вмітимуть влучно стріляти

Упродовж цього тижня на Рівненському загальновійськовому полігоні велелюдно та лунають гучні постріли. Картина звична. Нічого нового, однак, це не просто навчання. Влучно стріляти вчаться учні загальноосвітніх закладів Рівненщини. Стільки молоді одночасно тут ще не було.

Але ніхто з досвідчених офіцерів-інструкторів Рівненського полігону не зважає, що перед ними учні. Все відбувається за правилами, як в дорослому житті. Варто лише подивитися в очі, сповнені щастя та юнацького максималізму. Для них тут все по-дорослому: шоломи, бронежилети, автомати, мішені. Влучно обрані ділянки для стрільби, максимально дозволяють молоді відчути себе посеред поля бою.

У прес-службі ОК "Захід" кажуть, що такі навчання учнівській молоді запам’ятаються надовго. І впевнені, що незабаром частина з них поповнить лави Збройних Сил України та вірно служитиме своєму народ.

Захід було організовано спільними зусиллями керівництва оперативного командування «Захід», Рівненської обласної державної адміністрації та управління цивільно-військового співробітництва управління оперативного командування «Захід» в рамках навчальної програми предмету «Захист Вітчизни».
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також