Вночі рашисти атакували дронами Київ і Дніпро (ФОТО)

994 0

Ми у соцмережах:

Вночі рашисти атакували дронами Київ і Дніпро (ФОТО)

У ніч проти 28 березня рашисти атакували дронами-камікадзе українські міста.

 Загалом ворог випустив 15 ударних безпілотників типу «Shahed-136», більшість з яких були знищені.

«Логіка дій росіян — терор, направлений на цивільну інфраструктуру. Він не спрацює, так само як і геополітичний шантаж», — прокоментував нічну атаку голова Офісу президента Андрій Єрмак.

Унаслідок атаки в Києві до ДСНС почали надходити повідомлення про вибух і пожежу у Святошинському районі.

Рятувальники повідомляють, що у триповерховій адміністративній будівлі відбулося руйнування будівельних конструкцій на площі 200 квадратних метрів. Також виникла пожежа у двох осередках, загальною площею 70 квадратних метрів, яку вогнеборці оперативно ліквідували.

Минулося без жертв і постраждалих. 

Начальник Київської міської державної адміністрації Сергій Попко зазначив, що сукупно всі сили протиповітряної оборони в районі повітряного простору Києва виявили та знищили 12 ворожих безпілотників.

У Дніпрі військові з повітряного командування «Схiд» знищили два безпілотники, втім ще один — поцілив по приватному підприємству. Там сталася сильна пожежа. Вогонь охопив 4 тисячі квадратних метрів.

 Кілька годин рятувальники приборкували полум'я. Загоряння вони вже загасили. Минулося без постраждалих, повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також