Вночі у Рівному знову побили таксиста – чоловікові зашивали голову

5846 0

Ми у соцмережах:

Вночі у Рівному знову побили таксиста – чоловікові зашивали голову

Напад трапився після опівночі біля палацу культури «Текстильник». Таксист підвозив туди клієнта, який їхав від «Альбіону», що на вулиці Грушевського.

Про напад РВ повідомили читачі. У відділі комунікацій ГУ Нацполіції інформацію підтвердили. Наразі встановлено, що пасажир попросив таксиста підвезти його додаткові 300 метрів, а коли  вже вийшов з авто, вдарив таксі сильно по капоту.

Між чоловіками виникла суперечка. Таксист вийшов з салону і коли після сварки збирався сідати назад, пасажир вдарив його по голові.

Таксист втратив свідомість. У момент нападу поряд проїздило інше таксі, водій якого побачив, що відбувається. Нападник, теж помітивши автомобіль, втік.

Водієві таксі наклали шви на голову. Його кривдника поліція поки не знайшла. Відкрито кримінальне провадження за ст 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).  Максимальне покарання за цей злочин – позбавлення волі на два роки.

Нагадаємо, що минулої суботи у Рівному також побили таксиста. Як згодом з'ясувалося, напали на водія футболісти "Вереса".

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також