Таксиста у Рівному побили футболісти Вереса

3430 1

Ми у соцмережах:

Один із підозрбюваних нападників, Віктор Барабаш, - справа

НК «Верес» оприлюднив офіційну заяву, що розриває із нападниками на таксиста контракти.

Інцидент трапився у суботу, 11 серпня, вночі. Таксист підвозив пасажирів, а коли настав час розрахуватися за поїздку, ті побили його і втекли.

Підозрюваних патрульні затримали на вулиці Чорновола. Виявилося, що напали на таксиста гравці «Вереса».

«Футболісти команди «Верес» Антон Котляр, Віктор Барабаш та Дмитро Заїкин звільнені з команди за порушення спортивного режиму, порушення умов контракту та приховування від керівництва клубу інциденту», - таку заяву вчора ввечері оприлюднило керівництво «Вереса».

Також додали, що керівництво клубу «надасть повне сприяння правоохоронним органам в процесі розслідування інциденту з ймовірним нападом згаданих екс-гравців «Вереса» на таксиста. У разі доведення провини, винуватці мають бути покарані згідно з чинним законодавством України».

Зазначимо, що 25-річний Антон Котляр – родом із Кропивницького, у «Вересі» був півзахисником. 21-річний Дмитро Заїкин також грав як півзахисник та родом з Києва. 21-річний львів’янин Віктор Барабаш на полі був захисником.  

«Керівництво народного клубу «Верес» вважає абсолютно неприпустимою таку поведінку гравців. Футбол - це явище, покликане пропагувати здоровий спосіб життя, цивілізований розвиток суспільства, культуру вболівання і відпочинку. Професійні футболісти мають бути взірцем і прикладом для молоді. Стверджуємо, що НК «Верес» (Рівне) і надалі буде категоричним та нетерпимим до проявів агресії і неспортивної поведінки, як футболістів, так і інших офіційних представників клубу», - зазначено у заяві «Вереса».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також