Водії пиячать: штрафи їх не зупиняють

1090 0

Ми у соцмережах:

Водії пиячать: штрафи їх не зупиняють

Цьогоріч патрульні поліцейські вже склали на Рівненщині 410 протоколів за статтею 130 КУпАП на водіїв, що керували транспортними засобами з ознаками алкогольного сп’яніння.

Сарненські патрульні двічі за вечір зупинили водія з ознаками алкогольного сп'яніння.

Учора увечері, близько 20-ї години, патрульні отримали повідомлення про те, що водій автомобіля "ВАЗ" порушує ПДР і наражає на небезпеку інших учасників дорожнього руху.

Патрульні одразу ж почали обстежувати прилеглі території, як майже одразу на вулиці Широкій, що у Сарнах, побачили авто, водій якого порушив вимогу дорожнього знаку ”Рух механічних транспортних засобів заборонено” та ще й автомобіль підпадав під опис розшукуваного.

Під час спілкування поліцейські помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння і запропонували йому пройти огляд за допомогою алкотестера Drager.

Водій погодився, результат — 1,28 проміле. Патрульні склали на 42-річного водія протокол за ч. 1 статтею 130 (Керування в стані сп’яніння) і постанову за ч. 1 статтею 122 (Порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП.

Чоловік зобов’язався не сідати за кермо, залишити автівку на узбіччі й піти додому.

Проте уже через годину цього ж водія зупинив інший екіпаж поліції на вулиці Степана Бандери за проїзд на червоний сигнал світлофора. Патрульні знову запропонували пройти огляд на стан сп’яніння, але цього разу водій відмовився.

Інспектори винесли постанову за ч. 2 статтею 122 КУпАП (Проїзд на заборонний сигнал світлофора) і знову склали протокол за ч. 1 статтею 130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння).

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також