Водій «БМВ» з Рівного втретє за рік сів п`яним за кермо

1722 0

Ми у соцмережах:

Водій «БМВ» з Рівного втретє за рік сів п`яним за кермо

Патрульні виявили на вулиці Соборній автомобіль БМВ, водій якого був не пристебнутий ременем безпеки. Транспортний засіб зупинили.

 

Під час перевірки документів поліцейські з'ясували, що він вже двічі упродовж року притягався до відповідальності за керування транспортним засобом у стані сп'яніння та позбавлений права керування.

У 30-річного чоловіка знову виявили ознаки сп'яніння, тому інспектори запропонували пройти огляд у встановленому законом порядку – він відмовився.

Патрульні також провели поверхневу перевірку транспортного засобу і виявили в салоні автомобіля, ймовірно, пристрої для вживання наркотичних речовин.

На чоловіка склали адмінматеріали: за третє упродовж року керування у стані сп’яніння,  за керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права, вчинене повторно, за порушення правил користування ременями безпеки.

Також поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу для з’ясування обставин події та надання правової кваліфікації діям водія.  Чоловіка відсторонили від керування, а автомобіль евакуювали на арештмайданчик. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також