Водій повернувся, бо замучила совість

1393 0

Ми у соцмережах:

Водій повернувся, бо замучила совість

Кілька діб ДАІ розшукує вантажівку, водій якої неподалік Рівного збив на смерть велосипедиста, — побачивши, що той мертвий, він втік. Інший водій, який збив пенсіонерку в Костополі, відвіз потерпілу під лікарню і поїхав додому, але потім його замучила совість і він повернувся.

Перша подія сталася 16 січня увечері поблизу розважального закладу "Хутір". Вантажівка білого кольору, яка їхала з боку Рівного у напрямку Дубна, збила 54-річного Миколу з с. Велика Омеляна, який їхав велосипедом в попутному напрямку. Від отриманих травм чоловік помер на місці пригоди. ДАІ просить всіх, хто був свідком цієї ДТП, володіє будь-якою інформацією про неї чи проїжджав цю ділянку дороги з увімкненим відеореєстратором, зателефонувати в чергову частину ДАІ за телефонами 26-79-59 або 102. Друга автопригода трапилася вранці 19 січня у Костополі. 72-річна жінка близько шостої ранку йшла до церкви, де мало розпочатися святкове богослужіння. Але не дійшла — її збив автомобіль ВАЗ. Водій зупинився, посадив свою жертву в автомобіль, довіз до райлікарні і там покинув просто на вулиці, не передавши лікарям. Жінку, яка отримала перелом ноги, госпіталізували в травматологічне відділення.

— ВАЗ-21099 зупинили на вулиці Степанській у Костополі о сьомій двадцять ранку, в автомобілі було розбите скло, — розповідає Руслан Панасюк з прес-служби ВДАІ області. — Спершу 26-річний водій заперечував, що збив вранці пішохода. А потім таки зізнався, що наїхав на жінку, відвіз її в лікарню й поїхав геть, бо… злякався. А вдома, мовляв, його замучили докори сумління, тож вирішив поїхати в ДАІ і все розповісти. Він відповідатиме за скоєння ДТП і за зникнення з місця пригоди.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також