Водій, який збив людину і втік, сам прийшов до поліції

1022 0

Ми у соцмережах:

Камери відеоспостереження зафіксували обох чоловіків за кілька хвилин до смертельної ДТП

У Шумську 36-річний водій автомобіля Мерседес Sprinter збив чоловіка і втік. Потерпілий помер ще до приїзду швидкої. За кілька годин працівники поліції встановили особу загиблого. Це - 68-річний уродженець Рівненської області, який проживав у селі Новостав Шумського району на Тернопільщині.

У ході слідчо-оперативних заходів правоохоронці знайшли автомобіль на території недіючої ферми села Новостав, а самого водія  оголосили в розшук.  Через півтори доби прийшов до поліції і сам водій-втікач. Він вияився племінником загиблого.

Того дня, як сталась ДТП, і водій, 26-річний Василь, і його дядько, 52-річний тезка, були на похороні – померла бабця дружини молодшого Василя, розповіли сайту  te.20minut.ua  у Новоставі.

- Після похорону Василь попросив племінника завезти пісок бусом до Кременця, де зараз живе, - розповіла мешканка Новоставу пані Галина. Він збирався допомогти з ремонтом своїй дочці. Вася погодився. Але пробив колесо. Доки молодший Василь був на шиномонтажі – його дружина, двоє доньок і жінчина сестра сиділи біля магазину. До родини вчепились місцеві напідпитку. Діти перелякали і почали кричати й плакати. Тому тато їх бігом в бус – і рвонув з місця. Діти в крик, Вася сів в бус і, здавши назад, поїхав, - каже жінка те, що чула від сусідки родини. Згодом, коли з’явився у поліцію, Василь клявся, що не бачив дядька і навіть не підозрював, що наїхав на нього. Машину кинув біля закинутої ферми – бо поламалась. Про смерть родича дізнався, мовляв, наступного дня.

Чому залишив авто на фермі, не пояснює. Підтвердяться його слова чи ні, встановить слідство. Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 286 частина 2 Кримінального Коексу України , повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області  Суд обрав 36-річному винуватцеві ДТП запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт на два місяці, 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також