Воїни АТО спростовують, що їх наймав забудовник з Рівного

2002 0

Ми у соцмережах:

на фото Юрій Кірись

Обласна міжрайонна спілка воїнів АТО обурена заявами, що їх наймав забудовник, який зводить висотку на вулиці Толстого.

Керівник організації Юрій Кірись зазначає, що звинувачення рівнянки Тетяни Гонтар щодо їхньої організації є наклепом:

- Дійсно, ми приходили на судове засідання щодо будівництва багатоповерхівки на вулиці Толстого, щоб підтримати забудовника. Були там у військовій формі, з бойовими нагородами та грудях та представлялися. Але не заважали та пішли, вислухавши аргументи сторін. Чомусь нікого не засмутило, що на попередні судові засідання приходили представники Національного корпусу та люди у цивільному. Останні були там на замовлення противників будівництва.

Наша організація й надалі підтримуватимемо цього забудовника, якого атакують липові громадські активісти. Адже це товариство завжди суттєво допомагало АТОвцям.

Завдяки пожертвам цієї будівельної компанії були придбані тепловізори, ремонтували військові автомобілі та купували безпілотники. Окрім того, забудовник надає перевагу воїнам АТО, наймаючи людей на роботу.

Нагадаємо, що кілька місяців активістка Тетяна Гонтар судилася із забудовником, який зводить 12-ти поверхівку на вулиці Толстого.

Спочатку проти новобудови «Української промислово-інвестиційної групи» біля обласного музею виступали мало не всі культурні діячі Рівного. Їх очолював тепер уже екс-директор обласного краєзнавчого музею Олександр Булига та начальник міського управління культури Тарас Максименко.

Але забудовник зумів стримати їхній тиск, переконуючи усіх, що усі такі протести – це діло рук його конкурентів. Бо будівництво нових квартир у центрі Рівного наробить фурору на ринку нерухомості.
Забудовник виграв суд у Тетяни Гонтар, довівши, що його будівництво законне. На одне з таких засідань приходили згадані вище воїни АТО.

Додамо, до будівництва на вулиці Толстого у ДАБІ та Міністерства культури немає претензій.

Читайте також по темі: Забудовник привів на суд людей у формі, щоб налякати рівненську активістку


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також