Волиняни на БМВ з`їхали на Млинівщині у кювет

1425 0

Ми у соцмережах:

Волиняни на БМВ з`їхали на Млинівщині у кювет

У реанімаційне відділення 25 листопада з травмами, отриманими внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, доставили 21-річну жительку Млинівського району. Допомога знадобилася і мешканці Волині.

У селі Велика Городниця, що у Млинівському районі,   25-річна жителька Луцька, керуючи автомобілем БМВ 520 на іноземній реєстрації, не врахувала дорожню обстановку, не вибрала безпечної швидкості руху та допустила занос транспортного засобу на узбіччя. Там вона з’їхала у канаву.

21-річну пасажирку, жительку села Велика Городниця, госпіталізували у реанімаційне відділення лікарні, де у неї діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, переломи ребер. Медична допомога знадобилася і водійці, яку після надання медичної допомоги відпустили. Ще один пасажир, 32-річний житель Луцька, не постраждав.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування. За результатами освідування водіка БМВ була тверезою.  Автомобіль поміщено на територію Млинівського відділення поліції, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також