Волинянина судитимуть за незаконне придбання та збут алкоголю у двох областях

1366 0

Ми у соцмережах:

Волинянина судитимуть за незаконне придбання та збут алкоголю у двох областях

Не маючи відповідної ліцензії на торгівлю алкогольними напоями, з метою отримання неконтрольованого державою доходу, 30-річний волинянин торік у червні придбав у Рівному у невстановлених слідством осіб спирт, алкогольну продукцію, частину якої в подальшому реалізував у Рівненській та Волинській областях.

Завдяки ефективним діям правоохоронців, злочинні дії особи щодо збуту підакцизного товару припинено, вилучено незаконно виготовлений спирт етиловий в кількості 1155 літрів та 600 літрів алкогольних напоїв на суму понад 390 тис.грн.

Слідчі управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Рівненській області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом придбання, зберігання, транспортування та збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв і спирту етилового.  Обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 204 Кримінального Кодексу України скеровано для розгляду до Рівненського міського суду.

Відповідальність за вчинення вказаного злочину передбачає штраф від 5 до 10 тисяч (від 85 тис. грн. до 170 тис. грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів, повідомляє пресслужба прокуратури Рівненської області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також