Ворог вдарив з «Ураганів» по Дніпропетровщині

830 0

Ми у соцмережах:

Ворог вдарив з «Ураганів» по Дніпропетровщині

Загинула жінка, шість поранених.

- У Зеленодольськ прилетіли 15 реактивних снарядів. Загинула 59-річна жінка. Шестеро людей поранені, серед них 9-річний хлопчик. Всі у лікарні. Один з постраждалих важкий, - повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентиин Резніченко.

У місті є руйнування житла. Російські снаряди пошкодили й дитячу спортивну школу. На місці працюють рятувальники та поліція - з'ясовують деталі.

Резніченко також повідомив, що Дніпропетровщину ворог 
обстрілював усю ніч. Від ворожих атак потерпали два райони - Нікопольський та Криворізький. 5 разів ворог ударив по Нікопольському. На Нікополь росіяни скерували 25 снарядів зі ствольної артилерії. Через обстріл сталася сильна пожежа на підприємстві - вогонь знищив обладнання. У місті понівечена школа, один будинок зруйнований, зо два десятки - пошкоджені. Виведені з ладу газогони та лінії електропередач. Без світла - понад 3 000 нікопольчан. Працюють аварійні бригади. Люди не постраждали.

Марганецьку громаду тричі накрили вогнем зі ствольної артилерії та «Градів». Люди не ушкоджені. У Марганці пошкоджена високовольтна лінія - знеструмлені понад 2 200 помешкань. Тривають відновлювальні роботи.

По Мирівській громаді - 10 пострілів зі ствольної артилерії. Є руйнація 5 будинків.

У Криворізькому районі росіяни з «Ураганів» обстріляли Апостолівську та Зеленодольську громади. Без жертв та руйнувань.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також