Восьмирічна співачка зібрала для ЗСУ понад 500 тис. грн

557 0

Ми у соцмережах:

Восьмирічна співачка зібрала для ЗСУ понад 500 тис. грн

8-річна рівнянка зібрала понад пів мільйона гривень на потреби військових. Зі слів юної волонтерки Олександри Данилюк, таку суму отримала, співаючи на благодійних концертах впродовж 2023 року.

Мама Олександри Оксана Данилюк розповіла Суспільному, що донька займається співом впродовж трьох років, а у березні 2022 року вирішила цим заробляти, щоб допомогти військовим. Вона додала, що тоді загальної суми зібраних грошей ще не рахували:

- Зараз у нас іде збір на дрони. Дрони — це все, що треба. Коли її нагороджували, запитали: «На що ти зараз збираєш? — На дрон. — Куди? — На 148-му. — То ми тобі дамо на дрон, а ти ті гроші, які заколядуєш, то собі забереш». Вона каже: «Ні-ні-ні, мені потрібні спальники, рукавиці, бафи.

Зі слів жінки, вони допомагають різним бригадам:

- Зараз ми працюємо з третьою окремою штурмовою, 148 ДШБ, 72 Чорних запорожців, 69, 56, 68 — дуже багато. Це старлінки, тепловізори, ліки, була велика потреба в дорогих ліках.

Олександра поділилася, що виступати на благодійних концертах, щоб допомогти військовим, вирішила через те, що її брат з початку повномасштабного вторгнення пішов воювати.

- Коли Олександра у нього запитала: «Максиме, скажи мені, будь ласка, коли закінчиться війна?». Він сказав їй: «Сашко, якщо ти робитимеш те, що ти робиш, то дуже швидко, а якщо сидітимеш просто — то ще довго,  — додала мама дівчинки. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також