Все, що варто знати про косметику CeraVe

1246 0

Ми у соцмережах:

Все, що варто знати про косметику CeraVe

 Якщо ви досі не чули про косметику CeraVe, то саме час познайомитися з продукцією цього бренду, який за останні декілька років став одним з найпопулярніших у світі. А все тому, що CeraVe Україна пропонує унікальні засоби, у яких поєднуються властивості звичайної та дерматологічної косметики.

У чому особливості косметики CeraVe?

CeraVe – це бренд, який спеціалізується на виробництві гіпоалергенної косметики без ароматизаторів, консервантів та барвників. Косметичні засоби компанії створюються у співпраці з дерматологами й годяться для використання людьми, схильними до шкірних подразнень та алергії, з різними дерматологічними проблемами.

Унікальність косметичних засобів бренду – у складі. В основі кремів, лосьйонів та іншої продукції комплекс із 3 керамідів. Основні функції цих речовин:

- відновлювати та зміцнювати захисний бар’єр шкіри;

- утримувати вологу у клітинах шкіри;

- зберігати шкірний покрив здоровим, сяйнистим, рівним.

Кераміди – це специфічний тип жирових клітин, які є важливою складовою людської шкіри. Є чимало причин, які ведуть до зниження кількості керамідів у шкірному покриві (від стану здоров’я до зовнішніх чинників). Шкіра з дефіцитом цих речовин стає тьмяною, сухою, більш вразливою до зовнішніх подразників, покривається лусочками та швидше старіє.

Якщо причина сухості та інших проблем шкіри у дефіциті керамідів, то впоратися з проблемою з допомогою звичайних зволожувальних кремів та лосьйонів не вдасться. Результат якщо й буде, то вкрай короткотривалим. В цьому плані косметика з керамідами вигідно відрізняється.

Які косметичні засоби є в лінійці CeraVe?

Лінійка продукції CeraVe – це набір косметичних засобів для комплексного догляду за шкірою. Компанія випускає лосьйони та емульсії для якісного очищення шкірного покриву обличчя й тіла, серії кремів та молочко для зволоження. В асортименті бренду є нічні та денні креми для обличчя, для догляду за ніжною шкірою довкола очей, засоби для рук.

Оскільки засоби CeraVe належать до гіпоалергенної дерматокосметики й не містять потенційно шкідливих компонентів, їх можна використовувати для догляду за шкірою як дорослих, так і малюків.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також