Всесвітній день театру у Рівному відзначають прем’єрою

1729 0

Ми у соцмережах:

Всесвітній день театру у Рівному відзначають прем’єрою

Рівненський обласний академічний музично-драматичний театр відзначає його прем’єрою – виставою за романом Ольги Кобилянської «Земля».

І це символічно, адже за переказами, прем'єра першої театральної вистави у Стародавньому Римі відбулась саме 27 березня.

Сьогодні у театрі буде аншлаг, усі квитки на прем'єрну виставу були продані.

Загалом, у репертуарі облмуздрамтеатру – десятки постановок. А сам репертуар визнаний одним з найкращих театральних репертуарів України.

Цього року колектив театру потішить шанувальників одразу кількома прем’єрами: «Маруся Чурай» за Ліною Костенко, «Моя дорога Памела або Скарб на звалищі», мюзиклом «Моя чарівна леді»  З нашим театром успішно співпрацюють знані режисери. Сергій Павлюк, Олександр Дзекун, Максим Голенко, Максим Булгаков…

У Всесвітній день театру голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук від себе та депутатського корпусу висловлює щиру подяку колективу Рівненського академічного музично-драматичного театру за високі творчі досягнення, за насолоду від споглядання театрального мистецтва! А головне - за любов до прекрасного, яку театр дарує своєму глядачеві майже 80 років. До речі, саме цей поважний ювілей Рівненський академічний музично-драматичний театр відзначатиме у 2019 році!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також