Втікач, який протаранив поліцейське авто, просидить місяць у слідчому ізоляторі

1425 0

Ми у соцмережах:

Втікач, який протаранив поліцейське авто, просидить місяць у слідчому ізоляторі

42-річний Михайло Лізгов, мешканець селища Понінка на Хмельниччині, з0 днів просить у слідчому ізоляторі. Під час переслідування та затримання його автомобіля "Мерседес" травмувалися троє поліцейських та пошкоджено два службових автомобіля.

Такий запобіжний захід обрав Рівненський міський суд водієві-втікачу, якого патрульні поліцейські затримали у Рівному минулого понеділка. Про це UA:Рівне повідомила прес-офіцерка відділу комунікації Нацполіції в області Ольга Ангелова.

Нагадаємо, водій "Мерседеса"  втікав від рівненських копів та спецпризначенців увечері, 17 грудня. Як розповів тоді командир батальйону патрульної поліції Андрій Ліснічук, у Рівному вони помітили автомобіль, який їхав без увімкнених фар. На вимогу правоохоронців зупинитись водій почав тікати. При цьому двічі таранив поліцейське авто. Щоб затримати водія, поліцейські здійснили п'ять пострілів по колесах. 42-річному жителю Хмельниччини, який працює у київській охоронній фірмі, інкримінують опір працівникові правоохоронного органу та замах на життя поліцейського.

За інформацією прес-офіцерки відділу комунікації Нацполіції в області Ольги Ангелової, результати медичної експертизи підтвердили, що водій-втікач у момент погоні перебував у стані наркотичного сп'яніння. 

Читайте більше Як тато втікав від поліції


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також