Втікаючи від поліцейських, злодій зламав ногу

1958 0

Ми у соцмережах:

Втікаючи від поліцейських, злодій зламав ногу

Відсидівши за вчинення майнових злочинів у місцях позбавлення волі близько 20 років, 60-річний житель села Рудка узявся за «старе» та вже п’ять разів обікрав місцеві магазини.

12 травня, близько опівночі, чоловік проник до торговельного закладу, зламавши замки тильних дверей. Працівники карного розшуку впіймали крадія «на гарячому», коли той саме вийшов із магазину. Помітивши правоохоронців, кинувся втікати. Перебуваючи напідпитку, не втримався, впав з порогу магазину і зламав ногу.

З’ясувалося, що до цієї крамниці чоловік «навідався» втретє, а також побував у магазинах сіл Більська Воля та Берестівка. Викрадав харчі, безалкогольні та спиртні напої.

За всіма фактами крадіжок триває досудове розслідування. За результатами товарознавчих експертиз та інших слідчих дій вирішуватиметься питання про повідомлення 60-річному жителю про підозру. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Нині ж зловмисника із відкритим переломом госпіталізували до лікарні, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також