Яблучне печиво на сніданок: ніжно, швидко, ароматно

1224 0

Ми у соцмережах:

Яблучне печиво на сніданок: ніжно, швидко, ароматно

1 яйце, 4-5 ст. л. цукру, 1 ч. л. ванільного цукру, щіпка солі, 60 г масла, 3 ст. л. сметани, 50-70 г родзинок, щіпка меленої кориці або цедри лимона, 150 г борошна, 1 ч. л. розрихлювача, 1 велике яблуко (150-200 г)

 Яйце розтерти з цукром, ванільним цукром і сіллю.

Додати масло і сметану. Вмішати родзинки, корицю/цедру.

Окремо змішати борошно з розрихлювачем. Додати до решти складових і перемішати.

У тісто вмішати почищене і нарізане кубиками яблуко.

Ложкою викласти тісто на застелену пергаментом дечку.

Випікати в середньому 20 хв. при 200 град. до рум’яного кольору.

За бажанням посипати цукровою пудрою.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також