Яблучний штрудель для лінивих (РЕЦЕПТ)

788 0

Ми у соцмережах:

Яблучний штрудель для лінивих (РЕЦЕПТ)

Яблучний штрудель з лаваша соковитий, ароматний і дуже легкий у приготуванні – під силу навіть кулінарам-початківцям.

1 тонкий лаваш, 2 середніх яблука, 150 г кисломолочного сиру, 1 яєчний жовток, цукор і кориця за смаком

Лаваш розкласти на дечці, застеленій пергаментом.

Зверху рівномірно розподілити крупно натерті яблука, відступивши від країв кілька сантиметрів. Посипати меленою корицею.

Викласти розкришений сир. Якщо яблука недостатньо солодкі, посипати цукром.

Підігнути краї лаваша до центру і згорнути в щільний рулет.

Змазати злегка збитим жовтком і випікати 15-20 хв. при 170 град. до зарумянювання.

Смакує теплим. Ідеальне доповнення - кулька ванільного морозива.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також