Як артисти Рівненської обласної філармонії проводять карантин (ВІДЕО)

1129 0

Ми у соцмережах:

Як артисти Рівненської обласної філармонії проводять карантин (ВІДЕО)

Голосові зв’язки потрібно тренувати, як і м’язи. Тому артисти Рівненської обласної філармонії розспівуються вдома. Одну з таких репетицій показали на відео.

«Сьогодні для Вас свою домашню репетицію представляє Заслужений артист України соліст Рівненської обласної філармонії Микола Швидків!» – йдеться в повідомленні філармонії.

З біографії:

Закінчив Вищий музичний інститут ім. М.Лисенка у Львові.
З 1999 р. – соліст-вокаліст Рівненської обласної філармонії.
Лауреат численних Міжнародних конкурсів оперних співаків.
На сцені Львівського театру опери і балету ім. С.Крушельницької виконав партії: Онегіна з опери “Евгеній Онегін” П.Чайковського, Белькоре з опери “Любовний напій” Г.Доніцетті, Фігаро з опери “Севільський цирульник” Дж.Россіні, Султана з опери “Запорожець за Дунаєм” С.Гулака-Артемовського.
В 2005 р. – бере участь в проекті “Ave Verdi” разом з солістами Львівської опери Романом Трохимчуком /тенор/, солістом Національної опери Заслуженим артистом України Сергієм Могерою /Бас/.
В 2005 р. співаком підготовлена програма з творів галицьких композиторів спільно з Народною артисткою України, Лауреатом Шевченківської премії професором Марією Байко.
В 2006 р. М.Швидків брав участь в проекті „Німецький реквієм” Й.Брамса під керівництвом диригента Джона Мейсона Ходжеса (США).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також