Як без грошей зробити з парку «цукерочку»?

3398 0

Ми у соцмережах:

Як без грошей зробити з парку «цукерочку»?

Довго шукала міська влада людину, якій би можна було довірити парк ім.Т.Шевченка. Вимоги до претендента ставили такі: і щоб молодим був, і креативним, щоб «обличчя» парку зумів змінити на краще. Менше говорилося про мінуси роботи на цій посаді, зокрема, про те, що зарплатня директора ДКП «Міське об’єднання парків культури та відпочинку» менша півтори тисячі гривень, що на утримання парку цьогоріч виділено 580 тисяч гривень, які з’їдять виплати на зарплатню та комунальні послуги.

Довго шукала міська влада людину, якій би можна було довірити парк ім.Т.Шевченка. Вимоги до претендента ставили такі: і щоб молодим був, і креативним, щоб «обличчя» парку зумів змінити на краще. Менше говорилося про мінуси роботи на цій посаді, зокрема, про те, що зарплатня директора ДКП «Міське об’єднання парків культури та відпочинку» менша півтори тисячі гривень, що на утримання парку цьогоріч виділено 580 тисяч гривень, які з’їдять виплати на зарплатню та комунальні послуги. Попередній керівник Микола Кравчук у квітні пішов з посади за власним бажанням. Прізвище нового керівника стало відоме лише днями. І це кадрове рішення було несподіваним. Директором став Тарас Максименко, колишній прес-секретар колишнього «губернатора» Матчука. Молодий чоловік не може похвалитись достатнім господарським досвідом, натомість є досвідченим політиком, людиною відомою і публічною. Тобто рівняни тепер знатимуть в обличчя того, кому влада довірила облаштовувати улюблене місце їхнього відпочинку. Наш кореспондент розпитав Тараса Максименка, чому саме йому запропонували цю посаду і як він без належного фінансування збирається навести в парку порядок. — На цю посаду мене рекомендував міський голова Рівного Володимир Хомко, — розповів Тарас Максименко. — Він обрав мене з кількох кандидатур, мабуть тому, що у мене є досвід роботи менеджера в умовах кризи, зокрема, вмію швидко наводити порядок. Хоча маю невеликий господарський досвід, це призначення сприймаю як тест для себе. Переді мною поставлено конкретне завдання — зробити із парку відпочинку ім.Шевченка «цукерочку». Всі мої рішення будуть спрямовані на те, щоб батьки з дітьми мали змогу гарно відпочити. А для цього потрібен ефективний менеджмент, зокрема, залучення якомога більше інвесторів. Зараз проводжу аудит парку, до якого планую залучити КРУ та одну із земельних організацій, щоб орієнтуватися в цифрах і за тиждень подати міському голові конкретні пропозиції. Вже стикнувся з першими проблемами. Одна з них — недосконало сформований штат, не вистачає працівників, наприклад, прибиральниць та охоронців. Для покращення охорони, можливо, співпрацюватимемо з міліцією.

Дарина ГУЗЕНКОВА.

Довідка РВ Максименко Тарас Анатолійович народився 22 жовтня 1982 року в м. Рівному. Закінчив Міжнародний економіко-гуманітарний університет за спеціальністю «українська мова і література та редагування». Працював у рівненських молодіжних організаціях «Спілка Української Молоді» та «Молодіжний Націоналістичний Конгрес», у прес-службі ВАТ «Рівнеазот», керівником прес-служби НСНУ, очолював Координаційне об’єднання молодіжних організацій Рівного «Комора». З 2006 по 2009 р. — прес-секретар голови Рівненської ОДА Віктора Матчука. Нині є головою Рівненської територіальної організації політичної партії «Фронт змін» та депутатом обласної ради.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також