Як безпечно подорожувати літаком під час пандемії

479 0

Ми у соцмережах:

Як безпечно подорожувати літаком під час пандемії

Під час подорожей в період пандемії потрібно бути обережними, щоб мандрівка не стала причиною інфікування COVID-19. А щоб ваша подорож була максимально безпечною, варто дотримуватися порад фахівців.

Подвійні маски. Чергова хвиля коронавірусу супроводжується важчими, з точки зору заразності, штамами. Для протидії їм експерти рекомендують носити відразу дві маски на обличчі. Американські вчені з'ясували, що подвійна маска знижує ймовірність інфікування COVID-19 аж на 95%.

Дезінфекція багажу. В політ краще вирушати з найменшою кількістю валіз і сумок, які слід очищати дезінфікуючими серветками. Не забувайте ретельно обробляти ручки та дно валізи. Якими б стерильними валізи не були спочатку, потрапивши у багажний розподільник аеропорту, вони стикнуться з багатьма іншими предметами та людьми.

Місце біля вікна. Якщо ви займете місце біля ілюмінатора, то це забезпечить додатковий захист через менший вплив і рух людей поряд. Люди, які сидять біля вікна, фактично вдвічі скорочують число тих, хто перебуває від них на двометровій відстані. А ось місце біля проходу вважається найнебезпечнішим.

Правильний одяг. В умовах коронавірусу краще ретельніше закривати своє тіло, і спортивні костюми для цього чудово підходять. Не забувайте носити окуляри, які закривають очі, уникайте відкритого взуття на зразок пляжних тапочок, використовуйте шкарпетки.

Дистанція і гігієна. Звичайно, в салоні складно дотримуватися соціальної дистанції, але якщо така можливість з'являється, нею не варто нехтувати. Двері у туалет спробуйте відчиняти ліктем, а не руками, частіше використовуйте антисептики.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також