Як екскомандувач ОК «Захід» з підлеглими попрощався

2326 0

Ми у соцмережах:

Як екскомандувач ОК «Захід» з підлеглими попрощався

Генерал-лейтенант Олександр Павлюк очолював ОК «Захід» з лютого 2017 року по квітень 2020 року, а з минулого тижня його звільнили з цієї посади. Його нову посаду у Міноборони з якихось причин не назвають, ніби це якась військова таємниця. А новим командувачем ОК «Захід» став генерал-майор Сергій Шаптала. Герою України 47 років, родом з Черкаської області. Донедавна працював заступником командувача військ ОК «Південь».

А генерал-лейтенант Олексадр Павлюк оприлюднив подяку своїм підлеглим з ОК «Захід» у Фейсбуці.  У ній йдеться: 

- Шановні панове офіцери, сержанти, солдати! Дорогі бойові побратими!  Я пишаюсь тим, що саме так маю право звертатися до кожного Вас!
Наказом Міністра оборони України мене призначено на іншу посаду.
Тому, сьогодні я хочу висловити Вам слова щирої вдячності та поваги, подякувати за роки, впродовж яких мені пощастило служити і воювати пліч-о-пліч із Вами!
За період моєї служби в оперативному командуванні «Захід» ми разом створили не лише потужний монолітний колектив, спроможний виконати будь-яку поставлену задачу, а й колектив однодумців і професіоналів.
На сьогоднішній день, без перебільшень, оперативне командування «Захід» - одне з найкращих у Збройних Силах України, на нього рівняються, з нього беруть приклад, і в цьому – заслуга кожного з Вас!
Мав за честь пройти з Вами нелегкими дорогами АТО і ООС, втілювати у життя нові проекти, задуми, реалізовувати етапи реформування наших бойових частини та підрозділів. Нині уже багато нами зроблено, але ще багато роботи попереду. Переконаний, що Ви з цими завданнями справитесь та й надалі будете примножувати славу одного з найбільш боєздатних, потужних та злагоджених військових колективів сучасного Українського війська!
За все, чого ми нині досягли, нам довелося заплатили високу ціну, адже чимало наших побратимів поповнили небесне військо. На превеликий жаль, такою є ціна свободи і незалежності України, і наш обов’язок в ім’я пам’яті тих, хто вже ніколи не стане в стрій, продовжувати цю боротьбу!
Щиро дякую кожному з Вас за роки, впродовж яких ви були поряд зі мною.
Я завжди намагався знати Ваші настрої, уважно та прискіпливо прислухатися та вникати у найдрібніші проблеми, будувати у колективах відносини, які ґрунтуються на повазі та взаєморозумінні.
Я пишаюся Вами і тим, що мав за честь очолювати такий потужний військовий колектив!
Цінуйте людей і бережіть їх життя! Допоки в серці у нас Україна, ми – не переможні! Доки ми віримо в нашу Перемогу – нас не здолати!
Слава Україні! Честь маю! 

Читайте також: Героя України генерал-майора Сергія Шапталу призначено командувачем військ оперативного командування «Захід»


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також