Як і де обрати якісні цигарки?

4298 0

Ми у соцмережах:

Як і де обрати якісні цигарки?

Сьогодні вибір тютюнових виробів дуже широкий, тож пропонуємо розібратись, як обрати найкращі сигарети

Виробники продукції з тютюном майже кожного дня доповнюють асортимент новими лінійками та серіями цигарок. В них покращуються смак, удосконалюється дизайн пачки та самого продукту, коригується міцність та вміст смол тощо. Тому сьогодні всі можуть підібрати сигарети на власний смак та бюджет. І якщо раніше існували лише «товсті» та «тонкі» цигарки, сьогодні тільки за товщиною існує маса варіантів. Також є ароматизовані цигарки, варіанти з капсулою та навіть з двома.

Єдина проблема, з якою стикаються курці – питання якості, адже далеко не всі бренди такі добросовісні, як би нам хотілось. Технології виготовлення дотримуються, на жаль, тільки імениті бренди, а ось невідомі фірми заощаджують на всьому, починаючи з відбору сировини. Тож, перш ніж замовити цигарки на https://turbo.ua/category/tsyharky, потрібно дізнатись, як обрати якісний продукт та на що слід звернути увагу.

Як визначати якість цигарок?

Перевірити якість тютюнового виробу можна одним з перевірених способів – потрібно розгорнути одну з цигарок та вивчити, з чого ж вона складається. Озбройтесь аркушем білого паперу та помістіть на нього тютюнову суміш. Оцінюйте вміст цигарки за такими критеріями:

  1. Наявність жил в тютюні

За технологією всі жилки мають бути відібрані – в цигарці їх не має бути. Але якщо ви помітите «дрова» в складі цигарки, значить, перед вами продукція невисокої якості або й зовсім контрафактний товар.

  1. Ширина нарізки тютюнового листя

Якщо мова йде про якісну продукцію, у ній тютюн нарізають дуже охайно. Наприклад, як в стіках для «Айкос» або «Гло», де кожен клаптик тютюнового листочка один до одного. Виглядати шматочки листя мають як тонкі ниточки з трохи зморщеними краями. А ось якщо ви помітили неоднорідність, це може бути підробка.

  1. Форма тютюну

Нерідко виробники у своїй продукції використовують так званий відновлений тютюн. Він виглядає наче дрібне коричневе волокно, дуже схоже на звичайну заварку для чаю. І якщо ви помітили, що об’єм цього відновленого тютюну перебільшує справжнє тютюнове листя, якість виробу дуже сумнівна.

  1. Швидкість тління цигарки

Якщо в складі тютюну дуже багато домішок та додатків, цигарка буде тліти значно швидше, ніж «натуральна». Іноді виробники свідомо йдуть на такий крок, щоб курці швидше викурювали пачку та купували ще більше їхньої продукції. Але факт залишається фактом – найбільш якісні цигарки, хоч і не тліють годинами як сигари, але все одно згоряють довше.

  1. Аромат тютюну

Якщо ви купуєте не ароматизований тютюновий виріб, обов’язково оцініть запах «начинки». Тютюнова суміш повинна мати тонкий та приємний аромат без якихось домішок. Якщо почуєте неприємний гнилий або хімічний аромат, це точно неякісний виріб, може навіть кустарного виробництва. Зрештою, це може завдати подвійної шкоди здоров’ю.

Які сорти тютюну існують?

Сьогодні виробники використовують тютюн переважно таких сортів:

  1. Вірджинія. Як зрозуміло з назви, цей тютюн так іменують на честь штату в США, батьківщини цього сорту. Його дуже широко використовують для виготовлення різноманітної тютюнової продукції. А ще це найбільш м’який сорт, що обумовлено хімічним складом. Адже в Вірджинії багато цукру, який і пом’якшує смак цигарок.
  2. Берлі. Також зростає в Сполучених Штатах, дуже міцний – в ньому до 4,6% нікотину. Вважається лідером в тютюнових лавках, адже використовується і в чистому вигляді і як компонент для сумішей.
  3. Орієнтал. Друга назва – східний тютюн, адже він зростає в Туреччині, Сирії, Ізраїлі та інших близькосхідних країнах, а також в деяких регіонах Східної Європи. Якщо побачите на пачці напис «Самсун», «Ізмір» або «Бурса» – це все різновиди сорту Орієнтал.
  4. Латакія. Названий на честь сирійської провінції, дуже ароматний та насичений, адже сушиться на відкритому вогні. Цей тютюн зберігає в собі аромат вогнища та трохи терпкий на смак.
  5. Перік. Це тютюн для поціновувачів, гурманів. Дуже дорогий, адже росте лише на сході Луїзіани. Його дуже довго виготовляють, тому що після першої сушки тютюнове листя витримують у спеціальних діжках майже рік. 

Де замовити цигарки онлайн?

Існує низка причин замовити цигарки онлайн. Наприклад:

  1. Ви дуже зайняті в офісі або працюєте вдома. Купа завдань, клієнти не задоволені. Ще й цигарки скінчились. У такій ситуації складно знайти хоча б півгодини, щоб сходити в магазин.
  2. Бувають ситуації, коли часто не хочеться, щоб вас зустріли в тютюновому магазині. Може ви педагог зі шкідливою звичкою або не хочете засмучувати рідних.

У цьому випадку краще замовити цигарки з доставкою. Кур’єр вибере необхідну марку та вид виробу та привезе за вашою адресою. Якщо ви обираєте «Турбо.UA», тоді ще й користуєтесь такими привілеями:

  • Доставка всього за 15 хвилин.
  • Вартість доставки – від 40 грн., але якщо зробити замовлення на 250 грн., платити за послугу не потрібно.
  • Ви можете бути впевненими в якості продукції – кур’єри «Турбо.UA» привозять товари зі спеціальних дарксторів, магазинів з оригінальною та якісною продукцією.
  • Доставка можлива в 5 районах столиці: Дарницький, Дніпровський, Подільський, Голосіївський та Печерський.
  • За перше замовлення чи інші виконані умови, вам нараховують турбо-коїни – бонуси, які можна витратити на покупки.
  • Замовляти можна як на сайті, так і в зручному мобільному додатку.

Тепер ви точно знаєте як відрізнити якісні цигарки від підробки, з чого їх роблять та де їх замовити.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також