Як і де знайти віддалену роботу в інтернеті

1546 0

Ми у соцмережах:

Як і де знайти віддалену роботу в інтернеті

Дорога на роботу вимотує. Стільки грошей іде на транспорт. Кожен день потрібно фарбуватися, одягатися в хороші костюми, рано вставати. А тим, у кого маленька дитина або хворий родич, немає шансів нормально заробити офлайн. Підшукати роботу допоможе портал Кабанчик.

Якщо вам не вистачає грошей, і ви хочете працювати біля пальми на Балі, то цей пост для вас. Ви дізнаєтеся, як знайти віддалену роботу навіть без вищої освіти і досвіду. Все, що вам потрібно, - це комп'ютер та інтернет. Ну і для успіху - щіпка самодисципліни і працьовитості. Що ж, пішли влаштовуватися на роботу!

Що таке дистанційна робота

Дистанційна робота означає виконання обов'язків на відстані через інтернет. Всі професії плавно перетікають в онлайн. Навіть лікарі консультують дистанційно за допомогою відеозв'язку. Чим саме ви можете займатися, розглянемо нижче.

Віддалену роботу ділять на три види:

1. Постійну. Ви офіційно працевлаштовувати в компанію. Тільки виконуєте обов'язки не в офісі, а де завгодно на комп'ютері. Вам відкривають доступ віддалено до віртуального офісу на кшталт "Бітрікс".

2. Часткову. Іноді треба приїжджати в компанію для вирішення важливих питань чи послуг як замовити фотосесію.

3. Фріланс. Ви самі собі начальник. Шукаєте замовників. Можете співпрацювати з людиною в рамках одного проекту або декількох.

З чого почати

Інтернет з ноутбуком знадобляться, якщо ви шукаєте підробіток або заняття, яке не потребує великих навичок: написання коментарів, кліки по рекламі і т. д.

Якщо ж у вас є спеціальність, або ви хочете освоїти її онлайн, потрібно довести експертність. Показати сертифікат, портфоліо, відповідне заповнити профілі в соцмережах.

Переваги і недоліки

Як пишуть спеціалісти переваги та недоліки є всюди. Що вас чекає.

Плюси:

• Ви не прив'язані до одного місця. Для того щоб подорожувати, з'їздити до родичів, не потрібно випрошувати відпустку.

• Кар'єрний ріст і зарплата. Фрилансеру простіше збільшити свій дохід. У нього немає конкретного начальника. Прокачав знання - знайшов замовника, який платить більше.

• Менше витрат. Рахунки за електроенергію будуть приходити. Але вам не потрібно кожен раз фарбуватися, витрачатися на транспорт, дорогі костюми.

• Гнучкий графік і свобода. Втомилися. Болить спина. Хочете полежати. Ви можете зробити це. А ось в офісі потрібно цілий день сидячи і на ногах. Та ще й в незручному костюмі.

Мінуси:

• Нікуди без самодисципліни. Потрібна величезна сила волі, щоб слідувати розкладом і дотримуватися дедлайни. Багато удаленщікі спотикаються на цьому.

• Домашні думають, що ви відпочиваєте. Постійно відволікають по дрібницях.

• Немає замовлень - немає грошей. Чи не збираєш портфоліо, що не вчишся новому, не шукаєш замовників - залишаєшся без фінансів. Це не стосується тих, хто офіційно працює на компанію дистанційно.

• Ненормований графік. В офісі працюють з 9 до 6 вечора. Не встиг зробити - можна прийти завтра. А у фрілансі доведеться сидіти хоч всю ніч, якщо дедлайн настає на хвіст.

Проста робота без досвіду з мінімумом навичок

Не переживайте, якщо немає освіти і специфічних знань. Якщо ви вже читаєте цю статтю, значить, вмієте:

• Користуватися комп'ютером.

• Серфити в інтернеті.

• Спілкуватися онлайн.

• Лайкать, коментувати і репоста пости.

• Обрізати і накладати напис на картинки.

Повірте, цих знань вистачить для того, щоб заробити перші гроші в інтернеті без досвіду.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також