Як кинути палити, використовуючи одноразові POD-системи?

536 0

Ми у соцмережах:

Як кинути палити, використовуючи одноразові POD-системи?

Куріння – це проблема, з якою стикається велика кількість людей. Ця звичка погано позначається на здоров'ї та може сприяти загостренню хронічних хвороб. Тому деякі з курців намагаються якомога швидше позбутися поганої звички.

Як одноразова POD-система допоможе швидше кинути палити?

Деякі з курців починають вживати спеціальні таблетки, які притупляють бажання палити, але доведено, що лише невелика кількість з них справді кидає. Людський організм важко обдурити, особливо, якщо є психологічна залежність та бажанням заспокоїтися, витративши час на себе, викурюючи сигарету. Безпечний спосіб – одноразові POD системи, які працюють не гірше таблеток.

Що таке POD-система:

  • POD-система – це спеціальний пристрій, який суттєво відрізняється від звичайної сигарети. В основі роботи лежить ємність з рідиною, що містить нікотин, та батарея, а також фільтр.
  • Завдяки нагріванню, що здійснюється з використанням батареї, відбувається кипіння рідини всередині, яка перетворюється на пару.
  • Ця пара проходить через фільтри і подається у легені. Головна перевага у тому, що нікотин знаходиться не у вигляді тютюну, який перетворюється на нікотин після згоряння, а у вигляді чистої речовини. Завдяки цьому, зробивши всього декілька затяжок, вдаєть-ся насититися та відчути задоволення.

Якщо ви не бажаєте, щоб ваші речі смерділи димом, а нігті та зуби були жовтими, на початковому етапі потрібно перейти на POD-системи. Вони дозволяють отримувати нікотин без важких смол та канцерогенів, які спричиняють негативні наслідки паління. На початковому етапі курцям може не вистачати POD-системи, тому доведеться її комбінувати зі звичайними цигарками. Але доведеться поступово зменшувати їх кількість, та повністю перейти на безпечний тип паління. Доведено, що курці, які мають лише психологічну залежність від куріння, дуже швидко переходять на POD-систему, адже їх головна мета – заспокоїти нерви та провести час, насолоджуючись димом.

Додаткові переваги POD-систем

Використовуючи POD-систему можна заощадити кошти, адже вона коштує не дорожче двох упаковок звичайних цигарок. Крім того, є величезна кількість додаткових переваг, зокрема відсутність необхідності підзаряджати або заправляти такий прилад. Він представляє собою пластиковий корпус, всередині якого знаходиться заправка, батарея до фільтра. Вони розраховані на 300 затяжок, саме тому, після використання цього ліміту, POD-система перестає працювати. Тому її можна просто викинути. Основний плюс – нанесення меншої шкоди, ніж з використанням звичайних цигарок. Це пов'язано з відсутністю впливу токсичних смол на організм. Великий асортимент дозволяє обрати один з величезної кількості смаків.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також